"Diş Malzemelerine Kinetik Bir Bakış" Adlı Sanat Eserinin Açılışı IDEX İstanbul Fuarında Gerçekleştirildi!
11/05/2024

Bünyamin Bozkuş'un "Diş Malzemelerine Kinetik Bir Bakış" adlı sanat eserinin açılışı, DİŞSİAD - Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erkan UÇAR, TİM Başkan Vekili ve İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Sayın Adil PELISTER'in katılımıyla, sektör paydaşlarının da iştirakiyle IDEX İstanbul fuarında gerçekleştirildi.

"Diş Malzemelerine Kinetik Bir Bakış", Diş Sağlığı Müzesi koleksiyonuna özel olarak tasarlanmış bir kinetik sanat eseridir. Bu eser, sadece diş hekimliği malzemelerini kullanarak, alandaki ilerlemeleri ve sanayi gelişimini temsil etmektedir. Ziyaretçilere, diş sağlığı endüstrisinin geçmişten günümüze olan evrimini görsel bir şekilde sunmayı amaçlamaktadır.

Sanatçı Bünyamin Bozkuş, diş sağlığı ile sanatı etkileyici bir sentezde buluşturarak, hareketli ve etkileyici bir eser meydana getirmiştir. Ayrıca, DİŞSİAD'ın sektördeki liderliğini ve inovasyona verdiği önemi açıkça göstererek, sektördeki yenilikçi ruhu ve ilerleme arayışını vurgulamaktadır.

Kinetik sanatın hareketli özelliği, ziyaretçilere diş hekimliği alanındaki teknolojik ilerlemelerin dinamik doğasını deneyimleme fırsatı sunmaktadır. Ziyaretçileri estetik ve işlevsellik arasındaki dengeyi keşfetmeye davet ederken, aynı zamanda diş sağlığının bilimsel ve kültürel boyutlarını da keşfetmelerine teşvik etmektedir.