Diş Sağlığı Müzesi'nde Gerçekleştirdiğimiz Unutulmaz Müzeler Haftası!
15/05/2024

🦷 Diş Sağlığı Müzesi'nde gerçekleştirdiğimiz unutulmaz Müzeler Haftası etkinliği sona erdi ve biz, muhteşem bir günü geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz!
14 Mayıs'ta, müzemizin kapılarını dünya çapından gelen saygın konuklarımızla birlikte açtık ve diş sağlığının tarihini keşfetmenin keyfini birlikte yaşadık.

🌟 Andreas Haeslers ve Prof.Dr. Nil Sarı gibi değerli konuşmacılarımız, diş sağlığının evrimini ve müzelerin bu önemli mirası nasıl koruduğunu bizimle paylaştılar. Tarih boyunca diş sağlığının nasıl bir yolculuğa çıktığını ve bu değerli bilgi ve materyallerin nasıl korunduğunu öğrenmek, bizler için gerçek bir ilham kaynağı oldu.

🎨 Ayrıca, Osmanlı dönemi yazma eser restorasyonu üzerine küçük bir workshop düzenledik ve geçmişin izlerini günümüze taşımanın heyecanını birlikte yaşadık.

🙏 Ziyaretçilerimize, bu özel günümüzü paylaşmaları için teşekkür ederiz. Sizlerle bir araya gelmek ve bu değerli bilgiyi paylaşmak bizim için bir onurdur. Sizlerin desteğiyle, müzemizin misyonunu ve amacını her zaman daha ileri taşıyacağız.

Teşekkürler! 🦷✨