Müzeler Haftası Heyecanı Diş Sağlığı Müzesi'nde Doruk Noktasına Ulaşıyor! 14 Mayıs'ta, "Müze Kurmak Kolay Mı ?" Panelimize Davetlisiniz !
20/05/2024

🦷 Müzeler Haftası'nda Diş Sağlığı Müzesi'nde Büyük Buluşma! 🌟

14 Mayıs'ta, özel bir etkinlikle sizi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Sizleri, diş sağlığının evrimini ve müzelerin bu değerli mirası nasıl koruduğunu keşfetmeye davet ediyoruz. Bu unutulmaz günümüzde, dünya çapında tanınan iki ismi ağırlayacağız:

🌟 Andreas Haeslers: Almanya'nın gurur kaynağı olan Dental Museum'un öncü Müze Müdürü.

🌟 Prof.Dr. Nil Sarı: İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Tarihi Müzesi'nin saygın kurucusu ve bilge ismi.

Katılımcılarımız, diş sağlığının tarih boyunca nasıl bir yolculuğa çıktığını, bu önemli bilgi ve materyallerin nasıl korunduğunu ve sergilendiğini paylaşacaklar. Ayrıca, sorularınızı sormaktan ve bu alanda bilgi alışverişi yapmaktan büyük mutluluk duyarız!

Etkinliğimize katılmak için hazır mısınız? Unutulmaz bir deneyim için bizi takip etmeyi unutmayın. Sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!